Fritidshus

Vinga 40

STORLEK:

40 kvm

 
MÅTT:
B3,76m x L10,6m x H4,2m

PRIS: 1 249 000 SEK

Vinga 40 är fritidshuset för dig som önskar lite mera plats  än du får i ett attefallshus. Ett hus du kan utnyttja och bo i  året runt eller varför inte som gäststuga, hemmakontor eller för uthyrning… Det här huset erbjuder två sovrum, ett stort nere och det andra uppe på loftet. 

I sovrummet finns generös plats för en hel vägg med förvaring... WCn är precis som i alla våra hus helkaklad som standard. Spegelskåp med inbyggd belysning, stilrena duschdörrar i glas. Vi lägger stor vikt vid detaljer, därför är exempelvis golvet i wc:n försett med klinker och golvvärme, golvbrunnarna har rostfria silar. Skjutdörrarna erbjuder direkt access till uteplatsen eller naturen. 

Innerväggar av behandlad träpanel för en stilren men ändå varmare känsla, trägolv självklart. Inredningen i huset kan beställas i två färgskalor, en traditionell i ljust och fräscht vitt kombinerat med gråa golv alternativt i en mustigare färgskala och givetvis med släta gipsväggar om det så önskas.  

Utvändigt är huset klätt i färdigmålad stående panel, matchande plåtdetaljer samt sadeltak i plåt. Önskar du hellre papptak så går det bra.

Huset kommer som ett färdigt koncept för att tillmötesgå en snabb process men självklart försöker vi tillmötesgå egna önskemål om färger, material och tillval… En stämningshöjande braskamin kanske som också fungerar som en värmekälla om strömmen går, en luftvärmepump för extra komfort eller varför inte passa på att välja till solceller för en riktigt bra ekonomi som till och med ger ett överskott. Ihop med en inkomst från uthyrning så är ekonomin oslagbar… 
I och med att vi säljer dessa hus i första hand tänkta som färdiga koncept där avsikten är minimala eller inga ändringar så går processen i gengäld snabbare och smidigare med hus från vår Dröm- och Vingakollektion än om du väljer att skräddarsy ditt hus.

Dröm och Vinga är kvalitetshus som måste upplevas… Husdröms visningshus på Muskö är ett Vinga 30 om du vill boka tid för en visning. Kontakta oss på info@husdrom.se.

Vi kan även hjälpa till med din egen husdröm från idé till ritning till nyckelfärdig lösning och leverans till din tomt. Svensk Husdröm har erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga hus och lyfta dem på plats, alltid med fast pris och trygg garanti.

Planritningar

Kontakta oss

Vill du kontakta en av våra säljare? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi till dig så fort vi kan!