Attefallshus

Vinga 30

STORLEK:

30 kvm

MÅTT:
L7,97 x B3,76 x H4,0 meter

PRIS: 940 000kr
Attefallshuset Vinga 30 är optimalt för övernattning, som gäststuga, för uthyrning, som hobbyrum, ateljé eller kanske hemmakontor... Här sover du eller arbetar otroligt bra. Två rymliga rum, en wc och hall med förvaring. I det här huset har vi fokuserat enbart på detta och därför har huset inget kök.  Det är modernt, det är snyggt och det har åstak invändigt som gör att det känns magiskt stort och luftigt.  

Vinga 30 har en speciell planlösning utan loft då vi istället har satsat på ett hus med högt i tak. Det här är huset för dig som behöver många sängplatser alternativt plats för kontorets skrivbord eller varför inte som hobbyrum eller ateljé?

WC är precis som i alla våra hus helkaklad som standard. Spegelskåp med inbyggd belysning, stilrena duschdörrar i glas. Vi lägger stor vikt vid detaljer, därför är exempelvis golvet i wc:n försett med klinker och golvvärme, golvbrunnarna har rostfria silar. Båda rummen erbjuder direkt access till uteplatsen eller naturen via parfönserdörrarna. 

Huset kommer som ett färdigt koncept för att tillmötesgå en snabb process men självklart försöker vi tillmötesgå egna önskemål om färger, material och tillval… En stämningshöjande braskamin kanske som också fungerar som en värmekälla om strömmen går, en luftvärmepump för extra komfort eller varför inte passa på att välja till solceller för en riktigt bra ekonomi som till och med ger ett överskott. Ihop med en inkomst från uthyrning så är ekonomin oslagbar… 
I och med att vi säljer dessa hus i första hand tänkta som färdiga koncept där avsikten är minimala eller inga ändringar så går processen i gengäld snabbare och smidigare med hus från vår Dröm- och Vingakollektion än om du väljer att skräddarsy ditt hus. Ritningar finns färdiga, bara att söka bygglov på dem direkt efter att vi har ett gemensamt avtal oss emellan. 

Vi kan även hjälpa till med din helt egna husdröm från idé till ritning till nyckelfärdig lösning och leverans till din tomt. Svensk Husdröm har erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga hus och lyfta dem på plats, alltid med fast pris och trygg garanti.