Attefallshus Solpaneler

Evolution med Sadeltak

STORLEK:

30 kvm

 
MÅTT:
B4,10 x L7,31 x H3,95 meter

 

PRIS: 1 199 000kr

 

Ett ”Evolution-hus” från Svensk Husdröm är ett hus med extra allt. Förutom Husdröms vanliga höga kvalitet och snygga design så får man även ett hus som inte bara betalar sig själv, utan även skapar inkomster.

Detta låter kanske för bra för att vara sant! Men under sommarhalvåret och dygnets ljusa timmar producerar solcellerna el som man till viss del använder och till viss del säljer tillbaka till elnätet för rådande ”spotpris. När solen har försvunnit är priset mycket lägre och då köper man el. Detta innebär att man gör en ekonomisk vinst.

Husdröm Evolution med Sadeltak är ett hus i modern design. Med 3-4 sovplatser på sina 30kvm samt sovloft på 7kvm. Fokus har lagts på att skapa ett flexibelt, hemtrevligt och klimatsmart hus att ha glädje av i många år. Trägolvet gör det skönt att gå och stå på. Innerväggar av trä är vitmålade. Taket är vitt, men självklart får du själv välja färger och material. Sovloftet inbjuder till en skön tupplur eller nattsömn. Det lilla köket och det moderna badrummet har allt för att enkelt kunna leva här.

Vad gäller solcellsproduktionen så kan ett hus med sadeltak vara mest effektivt om sidorna är riktade mot Öst/Väst. Vi hjälper till med beräkningar och analys. Ett hus med långsidan mot söder kan vara effektivare med pulpettak, Se Evolution med pulpettak.

Vill ni ha en annan planlösning och/eller design på ett självförsörjande Husdröm Evolution så kan vi självklart tillverka det.

Från idé till ritning till nyckelfärdig lösning och leverans på din tomt. Svensk Husdröm har lång erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga hus och lyfta dem på plats, alltid med fast pris och trygg garanti.

Planritningar

Digital rundvandring

Upplev huset från insidan. Huset visar en tidigare planlösning av husmodellen. Tekniska lösningar kan vara ändrade p.g.a. nya regler, se den som inspiration

Du navigerar dig framåt genom att klicka på de gröna cirklarna med vänster musknapp alt. piltangenterna. Håll nere samma knapp och du kan vrida dig 360 grader åt alla håll. Använder du en surfplatta/mobiltelefon så funkar det på samma sätt, genom att klicka på de gröna cirklarna. Enda skillnaden är att man nu använder sitt eget finger för att "klicka"

 

Kontakta oss

Vill du kontakta en av våra säljare? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi till dig så fort vi kan!