Husdröm AB

Våra hus

Husdröm har färdiga lösningar på hus upp till 150 kvm

Storlekarna är anpassade för att kunna transporteras färdigbyggda på våra svenska vägar. 

Våra prefabricerade och nyckelfärdiga lösningar för fritidshus och attefallshus innebär att du slipper lägga tid på en krävande byggprocess. Våra färdiga modullösningar levereras och monteras snabbt på plats. Samtidigt är vi väl medvetna om att alla inte vill köpa färdiga och mallade lösningar. Gillar du tanken på en snabb process såskadu kika lite extra på vår nya husserie Vinga och Dröm.

Är du istället på jakt efter en specialbyggd huslösning sätter vi oss gärna ner och ritar upp ett förslag utifrån dina önskemål och behov.

Alla våra hus är energieffektiva och byggda av miljövänliga material. Vill du ha ett självförsörjande hus, med egen elproduktion som minskar kostnaden för driften av huset? Då skall du välja vår Evolution serie. Energieffektiva hus med integrerade kostnadseffektiva solcellsystem samt med värmepump och kanske förbränningstoalett som tillval. Lösningar som kan producera all el man behöver och till och med mer att sälja med vinst!

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett hus som passar just dig. 

Självförsörjande hus
Stugor för camping
Kund projekt

Fritidshus 

Attefallshus och friggebodar

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.


Vanliga frågor och svar

Produktionstiden för ett hus är mellan 12–16 veckor från produktionsorder och max två veckor för färdigställande efter leverans. Huset levereras oavsett vart i landet normalt på en 1 – 3 dagar efter att huset lämnar fabriken. Huset har transportskydd som tas bort före montering. Även Evolution med solceller levereras i mostsvarande tid, lagom för anmälan till elbolaget för att förbereda inkopllingen.

Ja, vi levererar attefallshus över hela Sverige.

Huset levereras helt nyckelfärdigt och komplett med badrum och kök samt ventilation, radiatorer, varmvattenberedare, trappa/loftstege är färdigmonterad.

För både 25m2 och 30m2 attefallshus behövs en bygganmälan till byggnadsnämden i den kommun där ni tänkt placera huset. Attefallshuset får inte uppföras förrän ni har fått ett godkännande och ett startbesked av byggnadsnämnden. För större hus ansöker man om bygglov. För Evolution med solceller föranmäler man att man skall ansluta en anläggning för solproduktion.

För både 25m2 och 30m2 attefallshus gäller högsta nockhöjd på 4 meter från marken (inklusive plintar) och attefallshuset får ej byggas närmare än 4,5 meter från tomtgräns utan grannarnas godkännande.

  • Du köper ett riktigt kvalitetshus som inrymmer alla bekvämligheter du kan önska.
  • Du får ett åretruntboende som kan nyttjas året om.
  • Du får ett hus som är tillverkat med genomtänkt design och väl utvalda och hållbara material där allt är på plats vid leverans.
  • I vår EKO Evolution serie får du ett hus som är tillverkat och konstruerat med solceller, energieffektiva lösningar från början, snyggt och effektivt integrerat.
  • Du vet vad slutnotan hamnar på
  • Du kan flytta in direkt
  • Du får ett hus som byggs inomhus i varma torra lokaler vilket ger dig en perfekt miljö i ditt nya hem.
  • Ett attefallshus eller större hus från oss är alltså lika enkelt att beställa och få på plats, som att bo och trivas i.