Fritidshus

Vinga 50

STORLEK:

50 kvm

 
MÅTT:
B4,0 x L12,5 x H4,0 meter

PRIS: 1 479 000 SEK

Vinga 50 - Snyggt fritidshus eller permanentboende, lite mer "klassiskt" med sadeltak än Drömseriens pulpettak. Det här huset erbjuder hela tre sovrum (alternativt utnyttjas ett av dem som ett arbetsrum/kontor eller varför inte som en walk-in closet).  Loftet tillför ytterligare sov- eller förvaringsmöjligheter... Här bor du utmärkt året om.

Huset kommer som ett färdigt koncept för att tillmötesgå en snabb process men självklart försöker vi tillmötesgå egna önskemål om färger, material och tillval… En stämningshöjande braskamin kanske som också fungerar som en värmekälla om strömmen går, en luftvärmepump för extra komfort eller varför inte passa på att välja till solceller för en riktigt bra ekonomi som till och med ger ett överskott. Ihop med en inkomst från uthyrning så är ekonomin oslagbar… 
I och med att vi säljer dessa hus i första hand tänkta som färdiga koncept där avsikten är minimala eller inga ändringar så går processen i gengäld snabbare och smidigare med hus från vår Dröm- och Vingakollektion än om du väljer att skräddarsy ditt hus.

Vi kan även hjälpa till med din egen husdröm från idé till ritning till nyckelfärdig lösning och leverans till din tomt. Svensk Husdröm har erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga hus och lyfta dem på plats, alltid med fast pris och trygg garanti.

Planritningar

Digital rundvandring

Upplev huset från insidan. Huset visar en tidigare planlösning av husmodellen. Tekniska lösningar kan vara ändrade p.g.a. nya regler, se den som inspiration

Du navigerar dig framåt genom att klicka på de gröna cirklarna med vänster musknapp alt. piltangenterna. Håll nere samma knapp och du kan vrida dig 360 grader åt alla håll. Använder du en surfplatta/mobiltelefon så funkar det på samma sätt, genom att klicka på de gröna cirklarna. Enda skillnaden är att man nu använder sitt eget finger för att "klicka"

Kontakta oss

Vill du kontakta en av våra säljare? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi till dig så fort vi kan!