Fritidshus

Vinga 60

STORLEK:

60 kvm

 
MÅTT:
B7,0 x L8,6 x H4,2m

PRIS: 1 719 000 SEK

Det här snygga Vingahuset erbjuder två sovrum - ett riktigt stort med plats för förvaring och ett lite mindre som kan  utnyttjas som en klädkammare, ett arbetsrum/kontor eller varför inte som ett extra gästrum/allrum…) Mer inbyggd förvaring finns även utanför matplatsen och på loftet om så önskas. Vardagsrummet och köket får en härlig takhöjd genom att innertaket har samma lutning som det utvändiga taket (åstak).  

Huset kommer som ett färdigt koncept för att tillmötesgå en snabb process men självklart försöker vi tillmötesgå egna önskemål om färger, material och tillval… En stämningshöjande braskamin kanske som också fungerar som en värmekälla om strömmen går, en luftvärmepump för extra komfort eller varför inte passa på att välja till solceller för en riktigt bra ekonomi som till och med ger ett överskott. Ihop med en inkomst från uthyrning så är ekonomin oslagbar… 
I och med att vi säljer dessa hus i första hand tänkta som färdiga koncept där avsikten är minimala eller inga ändringar så går processen i gengäld snabbare och smidigare med hus från vår Dröm- och Vingakollektion än om du väljer att skräddarsy ditt hus. Ritningar finns färdiga, bara att söka bygglov på dem direkt efter att vi har ett gemensamt avtal oss emellan. 

Dröm och Vinga är kvalitetshus som måste upplevas… Husdröms visningshus på Muskö är ett Vinga 30 om du vill boka tid för en visning. Kontakta oss på info@husdrom.se.

Vi kan även hjälpa till med din egen husdröm från idé till ritning till nyckelfärdig lösning och leverans till din tomt. Svensk Husdröm har erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga hus och lyfta dem på plats, alltid med fast pris och trygg garanti.

Planritningar

Kontakta oss

Vill du kontakta en av våra säljare? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi till dig så fort vi kan!