Attefallshus

Dröm 25

STORLEK:

25 kvm

 
MÅTT:
B3,76m x L6,7m x H3,9m
Har du mindre yta så är detta attefallshus med sina 25 kvm utan krav på handikappanpassat badrum och ett litet kök. Du kan använda det precis hur du vill och allt som krävs är en enkel bygganmälan.

Dröm 25 är huset för dig som vill ha en lättplacerad och tuff, avskalad gäststuga, tonårsboende eller varför inte inreda det som ett hemmakontor… Här får du allt du behöver på en liten men väldisponerad yta och  med en helt fantastisk rymd som gör att huset känns större och luftigare. BOA: 28 kvm tack vare ett generöst loft.

I och med att vi säljer denna husserie i första hand tänkt som ett "färdigt koncept" där avsikten är minimala eller inga ändringar så går processen i gengäld snabbare och smidigare med hus från vår Dröm- och Vingakollektion än om du väljer att skräddarsy ditt hus. Ritningarna finns klara och du söker bygglov ganska omgående efter att du bestämt dig vilket hus som passar bäst. Har du önskmål om ett än större attefall- eller fritidshus så hjälper vi dig naturligtvis med det...

Givetvis har du också tillgång till alla våra tillval om du vill mysa till det lite extra med exempelvis en braskamin kanske eller varför inte solceller... 

Vi kan även hjälpa till med din helt egna husdröm från idé till ritning till nyckelfärdig lösning och leverans till din tomt. Svensk Husdröm har erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga hus och lyfta dem på plats, alltid med fast pris och trygg garanti.