Husdröm AB

Om oss

Med tanken om hållbarhet och smart design ger vi dig som kund en möjlighet att förverkliga din Husdröm.

Vill du betala per månad? Vi har lösningen. Månadskostnaden, med solceller och energieffektiva tillval blir ofta bättre än du tror.

Vår erfarenhet av byggprocessen och våra utvalda samarbetspartner ger dig experthjälp ända tills ditt hus står på plats. Husdröm har allt som behövs för att leverera nyckelfärdiga minivillor att avnjutas och användas året om. Husdröm har de modernaste miljöeffektiva lösningarna. Med integrerade solceller, och ev värmepump, kan du skapa ett kostnadseffektivt självförsörjande hus, tex avseende elförbrukning över året. Med förbränningstoalett kan avloppsfrågan ofta lösas utan dyra avancerade avloppsanläggningar.

Vårat systerföretag Visolaris erbjuder markbaserade solcellsanläggningar för parkeringsytor - Mer info via länken nedan

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att få exakt det hus du önskar på din tomt!

Alltid nyckelfärdiga hus

Vi levererar ditt hus komplett i en modul nyckelfärdiga från fabrik och självklart monterat på plats. Det innebär att du har full kontroll när det kommer till ditt nya hus och slipper tänkta på exempelvis materialinköp och leveranstider. Du sparar därmed inte bara tid och pengar utan kan även sova lugnt på natten. 

Samarbetspartners

Vi startade vår verksamhet med huvudsyfte att skapa ett husföretag som tänker lite smartare och offerera kunder mer flexibla huslösningar men ändå hålla priser på en mycket konkurrenskraftig nivå i förhållande till den kvalitet vi levererar till kund. 

Vi hjälper dig med exploatering eller utveckling av obebyggd/bebyggd fastighet eller utveckling/försäljning av befintlig mark. Vårt arbetssätt skapar de bästa förutsättningarna för ett långsiktigt samarbete och bedrivs i projektform. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom byggbranschen.