Våra hus

Husdröm har färdiga lösningar på hus upp till 120 kvm. Storlekarna är anpassade för att kunna transporteras färdigbyggda på våra svenska vägar. Om du inte får plats att förverkliga alla dina idéer i endast ett hus, är de gjorda för att byggas ihop! Du kan alltså skapa din Husdröm med hjälp av flera delar från Husdröm. Praktiskt, enkelt och snyggt. 

Våra prefabricerade och nyckelfärdiga lösningar för fritidshus och attefallshus innebär att du slipper lägga tid på en stundtals krävande byggprocess. Våra färdiga modullösningar levereras och monteras snabbt på plats. Samtidigt är vi väl medvetna om att alla inte vill köpa färdiga och mallade lösningar. Är du på jakt efter en specialbyggd huslösning sätter vi oss gärna ner och ritar upp ett förslag utifrån dina önskemål och behov.

Om du har färdiga ritningar och vet exakt vad du är ute efter är det bara för dig att skicka in ditt projekt och låta oss återkomma med en offert!

Fritidshus

Vill du använda ditt fritidshus som just ett fritidshus eller för permanent boende spelar ingen roll. Redan i standardutförande är våra fritidshus utrustade med isolering för boende året runt.

Husdröm erbjuder fritidshus från 40-120 m². Du väljer själv mellan Husen som har modern eller klassisk design. Varje kvadratmeter av planlösningen är noga genomtänkt och utnyttjad till fullo för bästa användningen i ditt fritidshus. Materialen är valda med omsorg och husen anpassade för åretruntboende i det nordiska klimatet.

Självklart har vi flexibilitet i planlösningarna om du hellre vill ha större sovrum eller andra funktioner som exempelvis ett större badrum med bastu och relax. Snygga hus som passar lika bra som villa, sommarhus i skärgården eller ett mysigt hus i fjällen. 

Huset levereras i en eller flera nyckelfärdiga moduler och monteras ihop av vårt byggteam. Huset är med andra ord helt färdigställt bara efter några dagar. 

Attefallshus

Att bygga attefallshus på sin tomt är både populärt och smart, till skillnad från en friggebod så får ett attefallshus inredas som en självständig bostad. Det innebär att du kan använda den både som fritidsbostad eller permanentbostad. Vill du hyra ut, ha generationsboende eller extrahus, valet är ditt.

Vi har ett antal egna varianter av nyckelfärdiga attefallshus där du bestämmer utförandet. Unikt för Svensk Husdröm är dock våra höga kvalitetskrav på kök och att du inte behöver göra tillval då våra attefallshus redan är riktiga drömhus.

Vi kan även hjälpa till med din egen husdröm från idé till ritning till nyckelfärdig lösning och leverans till din tomt. 

Inspirationsbilder