Om oss

Svensk Husdröm AB levererar och monterar fritidshus och Attefallshus på marknaden i Sverige och Norden. Vi har lång erfarenhet från småhusmarknaden och stor kompetens på att sälja, producera och leverera fantastiska hus av högsta kvalitet till dig som kund. Svensk Husdröm tänker på miljön och hållbart byggande för framtidens boende.

Svensk Husdröm bygger alla hus inomhus, i egen fabrik,  i en torr och säker miljö. När allt byggs under samma tak kan vi hålla koll på varje del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.  Våra hus byggs långt från regn och rusk. I vår fabrik bygger vi huset både in- och utvändigt. Vi installerar toaletter och vitvaror, monterar köksskåp, spikar lister och lägger golv.  till och med el- och vattenledningar blir klara så ert fina hus kan lyftas helt nyckelfärdigt på plats vid leverans.

Våra hus har designats för en enkel och smidig process, både vid köpet, beställningen och tillverkningen. Vi producerar och tillhandahåller detaljerade ritningar för våra kunder. Alla hos Svensk Husdröm är professionella experter som hjälper till i valet av hustyp, placering på tomt och grundsättning så det passar just dig. 

När du köper ett hus från Svensk Husdröm får du, om du vill, en egen expert som tar dig igenom processen från början och ända fram tills huset står klart och färdigt på din tomt. 

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att få exakt det hus du önskar på din tomt !


Alltid nyckelfärdiga hus

Vi levererar ditt hus komplett i ett kit. Det innebär att du har full kontroll när det kommer till ditt nya hus och slipper tänkta på exempelvis materialinköp och leveranstider. Du sparar därmed inte bara tid och pengar utan kan även sova lugnt på natten.